İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Battalgazi İlkokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Şubat etkinlikleri kapsamında Nejla KOTAN öğretmenimizimin yaptığı çalışmalar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda uygulanmaya başlamıştır.

Ara

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi yayımlandı.

Kas

"Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu veli akademimizi gerçekleştirdik. Katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube tarafından öğrencilerimize “Trafik Kuralları” konulu eğitim verilmiştir.

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi yayımlandı.

Ara

*Projemiz, 6-11 yaş aralığındaki çocuklarımızın kaynakları verimli kullanma, atık oluşumunu en aza indirme, oluşan atıkların geri kazanımını sağlama konularında farkındalık kazanmasını ve bu konularda sorumluluk üstlenmesini amaçlamaktadır.

Amaç ve Hedeflerimiz:

Projemiz;

•Kaynakların kullanımı, atık oluşumunu en aza indirme, atıkların geri kazanımı konusunda farkındalık oluşturma,

•Çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirme,

•Eleştirel düşünme ve problem çözme becerisini geliştirme,

•İletişim ve işbirliği becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir.

Ara

4. Sınıfların katıldığı Sancaktepe çocuk trafik eğitimi gezisinden kareler.