İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Battalgazi İlkokulu

02165920051
BULUNMAMAKTADIR
Adres
BATTALGAZİ MAH. KILIÇHAN SK. BATTALGAZI ILKOKULU BLOK NO: 9 SULTANBEYLİ / İSTANBUL
Vizyon
Soran, sorgulayan,düşünen,eleştirebilen,ileriyi görebilen,geleceği bugünden tasarlayan, işbirliğini ön planda tutup, rekabet duygusu gelişmiş bireylerin yetiştiği bir ortam oluşturmaktır.
Misyon
Çağdaş bir eğitim ortamında bilim çağının gereklerini yerine getirebilen,kurum kültürüne benimsemiş,çevre imkanlarını en iyi şekilde kullanabilen ,kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
132M (Sultanbeyli-Kartal Metro/Cevizli) 132V (Sultanbeyli-Pendik YHT) 18M (Sultanbeyli-Uzunçayır Metrobüs/Harem) 320A (Sultanbeyli-Üsküdar) 131YS(Sultanbeyli-Ümraniye) 18YS (Sultanbeyli-Yenidoğan) UM74 (Sultanbeyli-Ümraniye) 131B (Mimar Sinan-Ümraniye) 131SB(Sultanbeyli-Battalgazi) 132SB(Sultanbeyli-Maltepe) Otobüs Hatları okulumuzun önünde bulunan duraktan geçmektedir.
OKULUMUZ SULTANBEYLİ DEVLET HASTANESİNİN KARŞISINDA YER ALMAKTADIR.
İlçe Merkezine 3 Km